Cuma, Ocak 14, 2011

korfeziM

korfeze nazir acacaksin twist kapagi ayaz vurmus catlamis dudaklarindan sovuk sovuk akacak o arpa suyunun tadi, veya has uzum suyu* sonra diyeceksin iste olay bu ! ayaz bu kez kimil kimil boynuna sokulurken usuyeceksin ama donmayacaksin.. bir sicaklik saracak icini. uzun yollardan geldigini unutturacak uzerine yansiyan isiklari sehrin.. acikta bekleyen gemilerin hanngi limana yanasacaklarini tartisacaksin. kimleri nerelere hangi yukleri kimlere ulastirdiklarini. bazen sevenleri kavusturdugunu bazen sevenleri ayirdigini hayal edeceksin. gokyuzunun penceresinde minik ellerinle ufak cizgilerle kader cizgilerini baglayan ve uzaklastiran yollar cizerek. umut dolacak bakislarin .. bazen gozlerin dolacak.. ellerin usuyecek bazen bir dost isitacak ellerini. uzaklara dalacak gozlerin .. o birbirine hic yaklasamayan iki kiyinin arasinda git gel yapan vapur seferlerini med-cezirlerine benzeteceksin hayatinin. bir keresinde hic unutmam la baslayan bir hikaye anlatacaksin bazen iyice cosup. o hikayede yer alacaksin . bas karakter sen olacaksin. iki kiyi arasinda guvertedekilere yakalanmadan maksimum kac sefer git gel yapabildigini anlatacaksin. nihayet yakalandiginda ise; sey ya muhabbete dalmisiz hocam diyeceksin mahallenin en bickin delikanlisi senmiscesine kimseye laf birakmadan. guvertedeki hafif saskin bakacak duruma hehe iyi tamam ama bi daha olmasin diyecek. tamam diyeceksin..
sonra muthis bir  rahatlamayla yaklasan ilk limanda indigini anlatip ve ne cok guldugunu anlatacaksin ellerin bir dostun avuclarinda isinirken... guleceksiniz. gokyuzunde kocaman bir gulus belirecek birbirinden  uzak iki kader cizgisi arasinda. kaygilardan tasalardan uzaklarda. birden bir umut belirecek icinde.
olasi yasantindan bahsedeceksin, taa ki yarin sabah ayilasiya kadar seni mutlu edecek olan ama uyandiginda yine ayni yerde myim ben diyecegin cinstenn can acitan.

oyle iste,,

korfezimi ozledim .. gozlerimi icine daldirip daldirip hayallerimin derinlerine inmeyi ozledim..

ozledim lan ben..

1 yorum:

merve dedi ki...

çok hoş...
okudum ben de özledim bak şimdi.