Perşembe, Ağustos 15, 2013

spotless mind

geçmiş

şimdi

gelecek


bu üçünün karışımıdır yaşadıklarımız. geçmişin gölgesinde bugünü yaşarsan şimdiyi yaşayamadığın gibi yarını da göremezsin..

geçmiş karadeliğidir hayatın.. çeker de çeker içine.. hatta şöyle söyleyebiliriz evde pazar günleri bitmek bilmeyen elektrikli süpürge sesi gibi çeker vakumla içinizi dışınızı geçmiş..

neden geçmiş böyle bilinmez belki terkedilmiş duygusuyla şimdiye duyduğu kıskançliktir ondaki.. sizden bir parça bugüne geliş sebebiniz yarına gidiş biletiniz..

öyle aa hadi ben sıkıldım geçmişi sileyim demekle olmuyor.. zaman diyor bir çok okumuş kahin zaman çözermiş siler süpürür parlatırmış geçmişi..

sonra aklınızda o hep hatırlamak istediklerimiz..


-bla bla zamanında bla bla mekanında şu olmuştu bla bla bla gelmişti..
-aaa bla bla bla yı çıkartamadım

dersiniz mesela.. niye yoktur o artık sizin için..

hiç eternal sun shine of the spotless mind ı izlediniz mi.. yolunuz düşerse bir dvd ciye ya da torent düşürürürseniz en olmadı online film izleme sitelerine girdiğiniz vakit bakın mutlaka  jim carey oynuyor..

hadi bir kıyak geçeyim.. videyo paylaşayım buradan..


http://www.youtube.com/watch?v=WIVh8Mu1a4Q

ve bu filmde o kadar güzel bi konu işleniyor ki.. aslında unutmanın asla mümkün olmadığı.. kalp kırıklıkları gibi mesela..

ama unutuyorsunuz.. sadece dilek tutarken doğru yıldızın altında durun o kayarken..


ve bugün..

bugün güzel.. geçmişten farklı.. gelecekten de farklı.. bakınca geleceğe bugünün enerjisiyle herşey daha başedilebilir herşey daha kolay hazmedilebilir geliyor...

yoksa geçmişin bataklığında saplanıp kalan bir gün ise bahsettiğimiz daha geçmeden çoktan geçmiş olmuştur.















Hiç yorum yok: