Cuma, Ağustos 01, 2008

dokunmayin gencligimin el degmemis baharlarina.. birakin kendiliginden eskisinler raflarda eskitilmis satir aralarinda kaybolsun zehir olmus hergunum.. her demlenilen aksamin nihayetinde vuslata eremese de ruhumun yari devrik cumle kaliplarindaki tanimlamalari. yoktan denizler acayim uzak diyarlardan..
her sona bir nokta bir virgul koymayiniz icimi acitiyorsunuz gelecekmisiniz devam edecekmisiniz hissiyatina kapiliyorum.
ne olur uzak durun yesermemis tum bahar yapraklarimdan.. onlar bekliyorlar . siz beklemeseniz de siz arsiz arsiz bitirip tuketmek isteseniz de memleket kokuyor koynuma her aldigimda erik agacimdan dusen dallar..
sabri ogretmeyn bana sabirdir benim herdanim ilmek ilmek dokumasidir annemin gul kokulu ellerinden bu da sana hatira kalir diye tigi ucunda dokturdugu maharetleri...
kimse bilmesede degerini ederi yoktur benim icin .. saklamaktir benim omrumun geri kalani.. anlamini yitirtmeseniz olmaz sanki illaki tuketeceksiniz. peki burasi da kurtlar sofrasi zaten hic yabancilik cekmessiniz siz yabanci da sayilmazsiniz kurkunuz oylesine goz alici sasalikta ki bir bakan bir daha bakiyor. biraz daha inandirici olabilseniz masal kahramanim sanabilriim her an sizi. eksik bir sey var size oturmayan bir sey var. durun bakayim ..
aslina bakarsaniz cok asil duruyor profilinizden cekilmis tum fotolariniz.. bi daha bakabilrimiyim lutfen nazlanmayin. bizde sizler gibi olmak buyumek istiyoruz. yoktan varedilmisligimizin gercekciligine inat yaratma fiilini isgal edip ulke topraklarimiza katasimiz var. neyse anlasilan sizi pek cezbedemedik bugunku konusmamizda .. peki madem bizde yeni adaylar yeni talipler uzerinde calkalariz zarlarimizi .. dusbes dusermi bilinmez ama illa ki birseyler gelir umudundayiz. saglicakla bakiniz zati alinize. unutmayiniz bizler heo buralardayiz. o bilindik yosma arka mahallelerde halen sek sek oynuyoruz gun batimlarindan aksam ezanlarindan once. olur da hatrlamak isterseniz eski gunlerimizi sizleri de bekleriz. hatta pek muhterem pederinizi de bizimkiler balkon sefasina bekler. sahi onlar nasil iyiler degil mi.. onlari da mi kaybettiniz?? basiniz sagolsun... acinizi tazelemek istemeyiz. niyetimiz art deil hasaa yanlis anlasilmaya.. bizlerde etten kemikteniz zira.. aclik sesi geldi kulaklarima simdi gec oldu tum kotu aliskanliklarimi bir tarafa birakip sizin safiniza gecmeyi cok isterdim ama nafile..

Hiç yorum yok: