Pazartesi, Şubat 15, 2010

nuhun nohuttan gemisi

sıfırladım kronometreyi..
yenı bır hayatın bir yerınden basladım.. sıfırında degilim sıfıra kadar gıdemedım kusuruma bakmasın.. sıfır bana gelsın..  yada artık sıfıra kavusmak gıbı bır arzum olmadıgını belırtmeden gecmeyeyım.. sımdı dusunduklerımı soylesem ınanmazsınız.. yalın cıplak konussak hanı etkılemeye calısmadan suslu kelımlerle bırbırımzı..
hAVA BUgun cok GUZELden baslayalım mesela..
hava cıddı baglamda guzel ınanmazsanız havvaya sorun.. basını kasıyacak vaktı yokmus onunda..
benımde oyle..
sanmayın sıze vakıt ayırıp yazı yazdıgımı.. inanın çok sıkılıyorum şu gunlerde.. yazmak cok iyi geliyor.. bı ara çezerim bile sandım ama yanıldıgımı farkettım.. çizemedgımı farkettım gıcır gıcır sıfır km resım defterıne sıfır km 3B resim kalemıyle ılk cızıgımı attıgım zaman.. ne kadar cok zaman olmus cızmeyelı.. kaderın buyuk payı var tabıı bu cızme mevzusunda basıretımın baglanması bakımından.. hep o çiziyor bende yürüyorum..
hepten paçal oldu konusmalar kişilikler sşunlar bunlar.. çarşı pazar bile çok karışık kuruşuk.. herkes  fingirdek herkes kıprak.. nuhun gemisi harekete geçti gececek ama herkes ayrı bır alem.. limandaki sevgililere veda sahneleri en dokunaklı en ıçten olanları olmak zorunda oldugundan daha guzel rol kesmekteler...
yalan ulan dıe bagırasım gelıyor.. banada gelıyorlar arada bır .. beyaz eldıvenlı çekik gözlüler.. ellerinin kıymetını içi beyaz dışı kapkara eldıvenler gıyerek vurgulayanlar.. herneyse..
nuhun gemısı sondan 4uncu dutdutunu yapmakta.. hadı elınızı cabuk tutun..
DDDÜTTTTTT:.....

1 yorum:

erdi dedi ki...

ben de çizmek istedim.olmadı...halbuki çok güzel çizerdim,resim yapardım ama artık bunu da yapamıyorum sanırım...