Çarşamba, Mart 25, 2009

Hangisi

hangisi olmak istersin dedi adam..
hangisi olunmaliydi diye kadinin kafasi kurcalandi.. beyninin ici hurdalikti ve nerden hangi kelime dagarcigini turetecegini bilemeyecek kadar zayifti ve afalliyordu.. iste donuyordu.. sevismek dedi icindeki binlercesinden sadece bir tanesi en ciliz olani .. "sevismek"
hakediyor muydu bu adam onunla sevismeyi.. sevisebilecek kadar degerli miydi olmali miydi.. seks yapalim olsun bitsin anlik hazlarimizi alip birer cigara yakalim ustune.. durmaksizin defalarca kokusmus tenlerimizi birbirimize degdirelim.. artik hic umut kalmasin beyazdan yana.. yalanlar da yok artik birak ki beyazlasinlar.. kirli carsaflar kirli bedenlere gider.. iste tipki bu otel odasi gibi.. sevismek beri dursun.. kirlenmesin o ..

sus sen kucugum sen sus.. biz sevismeyelim bu keresinde yine.. birak aksin zaman.. yuzumuz kiris kiris olsun.. hic yumuk yumuk olmayacak ellerim kurusun catlasin bakimsizliktan kirk yas ustu sendromlarina gireyim.. yumuk yumuk olmus ellerimi o mubarek agizlarin optugu zmanda biraktim ben..
arinmak icin.. son bir umut ya..

bosversene be adam.. sevismek bizim ne haddimize.. biz ikincisini yapalim..
adam afalladi.. ikincisi.. hangi sirada soylediginin bir onemi yoktu ki onun icin ne de olsa o sadece hazzin pesindeydi.. haz onu yakalamaya tenezzul etmeyecek kadr yukseklerdeydi oysa ve..
hazdan otesi yoktu onnun icin.. iki kelam fazlaydi bu agizlara.. kirli bedenler kirli leri hakeder..
adam pis agzini bi daha acacak gibi oldu ama artik cok gecti kadin cikardi...
ve tek bir atis..
.
.

Hiç yorum yok: