Salı, Nisan 13, 2010

TÜYAP fuarında yer bulmak!!!


Selam, biz küresel eylm grubundan geliyoruz bildiginiz uzere TÜYAP bu ayin onyedisonde fuar etkinligi gerceklestirecek.. Diye bugün izfas tan tutunda TÜYAP in kendi odasina cevre muhendisleri odasına ve özel bir cevre muhendisi burosuna kadar gittik .. Sıralamada ufak bir degisiklik yaptım olay anında yanımda olan arkadaşların da farkedeceği üzere..sondaki büro hakkaten enteresan bir yasanmislik oldu bizler için.. Neden mı..
Melih ve Serkan actiklari ofislerinde kapıdan girer girmez gulec bir yuzle karşıladılar bizi hatta bir sey içip icmeyecegimizi soracak kadar kibardilar.. Tabii ki bu nazik teklifi nezaketle geri cevirdik..oturduk yerlerimize zaten aramizdan 2si tanisiyorlardi müsaade ettik hoş bes ettiler ve nihayet geldik ziyareti sebebimize.. 

"Tüzel kişilik arıyoruz bizim tuzelimiz olur musunuz" 
dedik.. Melih karakterinden ötürü müdür bilinmez ama oluruz dedi.. Hatta hemen yazalım bir dilekçe ibreti alem için dedi.. İste o esnada Serkan kendisinden beklediğim atağı gerçekleştirdi ve bir calım bir de cimdik attı Melih e .. Ben size alttan verilen mesajı aktarıyorum Melih gibi ara sokaklara gitmeyerek.. 
"Lan olum adamlar eylem grubu Dio nükleere karşıyız dio lan bunlar bizim adimizi kullanır basımızı yakarlar.." Der ve baslar sazı çalmaya:
Şimdi evet dilekçeyi yazmakta hiç bı problem yok bizim için ama bizim Ltd sti olayı sizin basınızı agritabilir.. Ticari amac guttugunuzu düşünüp para talep edebilirler.. O yüzden en iyisi cevre muh. Odasına gitmenizdir derim ben.. Zaten bu ısı de onların üstlenmesi gerekirdi şimdiye kadar.. O zaman size de gerek kalmazdı.. DEDi

Abowww peki serkan dedik biz.. ama olayın bir diğer ağır topu Nalan da artık buroya ulaşmış bulunmaktaydı.. Ve dedi ki 
"Arkadaslar ne kadar aydınlattı sizi?"




to be continued.. 

Hiç yorum yok: